Srbija
office@andjelka-radovanovic.rs
+381 (0) 65 22 10 810

O nama

Dobrodošli u advokatsku kancelariju Radovanović

Advokatska kancelarija Radovanović predstavlja kancelariju koja je posvećena stvaranju ozbiljne i prepoznatljive prakse, zasnovane na dugoročnoj saradnji sa svojim klijentima, uz primenu visokih standarda poslovanja i kodeksa profesionalne etike.

Spoj kvalifikacija, iskustva i razumevanja izazova sa kojima se klijenti suočavaju, omogućava ostvarivanje pozitivnog rezultata i zadovoljstva klijenta.

O Andjelki Radovanović

Anđelka je advokat i član Advokatske komore Beograda počev od januara 2010. godine. Godine 2015. polaže i ispit za javne beležnike, a takođe poseduje i sertifikat za zastupanje maloletnih lica (kao učinioca krivičnih dela i maloletnih lica kao oštećenih lica krivičnim delom). Tokom studija bila je učesnik na prestižnom takmičenju iz oblasti međunarodnog javnog prava „Philip C. Jessup International Law Moot Court Competition“.

Ekspertska oblast Anđelke Radovanović je pružanje pravnih saveta iz oblasti korporativnog prava, međunarodnog privrednog prava, radnog prava i prava intelektualne svojine. Anđelka ima široko iskustvo u oblasti nekretnina, porodično i naslednog prava, kao i iskustvo u vođenju sudskih postupaka. Svakodnevni intelektualni izazovi, kontinuirano sticanje novih znanja, upoznavanje različitih industrija i ljudi, kao i mogućnost da se pruži pravna podrška i pomoć onima kojima je to potrebno su motivi koji Anđelku pokreću prilikom vođenja svoje advokatske kancelarije.

sr_RSSR
en_USEN sr_RSSR